Sütöttem ma kakaós csigát is, nagyjából követve az eredeti receptemet, de ezúttal ennek a tésztáját is 24 órára a hűtőben hagytam, majd megformázva még 12 órát. Megérte, csodálatosan omlós, puha, könnyű csiga lett a jutalom.
Sütöttem ma kakaós csigát is, nagyjából követve az eredeti receptemet, de ezúttal ennek a tésztáját is 24 órára a hűtőben hagytam, majd megformázva még 12 órát. Megérte, csodálatosan omlós, puha, könnyű csiga lett a jutalom.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.