Jó sokat váratott magára, valami mindig közbejött, amikor leültem volna írni róla, de végre itt a kenyérke.
Általában egyadagos dolgokat sütök kovásszal, mint a bagett vagy a bagel, de azért kenyeret is meg kell tanulni készíteni. Kiváló ajándék is egyébként, szóval ha gyakorolnánk, de nem tudunk minden nap egy kiló kenyeret megenni, osztogassuk a baráti körünkben a kísérleti példányokat. (De éppen le is fagyaszthajuk felszeletelve.)
Még én is csak ebben a szakaszban vagyok, kísérletezem. Ugyanaz a recept hol így, hol úgy sikerül, mert ha letakarjuk, nem takarjuk le, máshogy takarjuk le, laposabb vagy kerekebb formában kelesztjük stb., mindig más lesz az eremény.
Szóval senki ne essen kétségbe, ha nem lesz elsőre gyönyörűséges a kenyere. Nekem eddig mindegyik finom lett, és hát valahol ez lenne a lényeg. Még ez is jó volt:
A receptért kattints a szövegben a naranccsal kiemelt linkre!