Hiánypótló kétszázezredik konyhablog

Süthetjük

Süthetjük

BOLDOG KARÁCSONYT!

2016. december 24. - Lousha

Remélem, már mindenki otthon van és erősen bogozza az égősort, ragasztgatja a csomagolópapírt bőszen a legidétlenebb formájú ajándékokra, főzi a halászlét, védi hősies, bár hiábavaló küzdelemmel a bejglit az idő előtti felkoncolástól. Azért közben ne tessék megfeledkezni a megfelelő folyadékpótlásról! Kinek-kinek kedve szerint, játszik forralt bor, pezsgő, jó kis házi pálinka, de a Hubertusért sem jár bünti. 
Aki meg szerencsétlenségére az én sanyarú sorsomra jutott, és még dolgozik, annak kitartást, előbb-utóbb minden munkanap véget ér.

Az idei kötelezően megvásárolt egyetlen karácsonyfadísszel, a kis rózsaszín tündérkével kívánok mindenkinek boldog karácsonyt, roskadozó asztalt, maximum egy véletlenül odaégetett fogással, valamint legalább közelítőleg jó méretet az ajándék zoknikból!

A bejegyzés trackback címe:

https://suthetjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5412071499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása