Hiánypótló kétszázezredik konyhablog

Süthetjük

Süthetjük

MINDENNAPI - 12.28.

2017. január 02. - Lousha

Tavaly készült még egy kenyér, amit akkor meg sem mutattam, mert nyakig voltam a különféle ünnepi menükben, de mivel elég pofás lett, megmutatom most.

1228.jpg
Semmi flanc, jóféle kis "sima" kenyér. És még csak a repedezést sem vitte nagyon túlzásba. Nagyon szép volt belül, lassan már megy (legalábbis hűtőzve) talán rutinból a "száraz" kenyér sütése, az általam ideálisnak érzett bélzet létrehozása. 
Alapvetően a külsejére sem volt panaszom, leszámítva, hogy mintha az amúgy sem lenyűgöző sütőm mostanság az egyik oldalon jobban sütne, mint a másikon... Nem ez az első kenyér mostanság, aminek az egyik vége laposabb a másiknál. De ez legyen a legnagyobb bajunk. Ha jól meg van rakva kolbászkarikákkal, senkinek sem tűnik fel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://suthetjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5312091801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása