Hiánypótló kétszázezredik konyhablog

Süthetjük

Süthetjük

MINDENNAPI - 11. 05.

2016. november 05. - Lousha

Meg kell mondjam, lenyűgöztem magamat :) Sima hófehér kenyér, ajándékba lesz, és azt hiszem, nem maradok vele szégyenben. Ő is bolondbiztos, 12+12 órás kelesztés, hidegből sütés, azaz ahogy kijött a hűtőből, tettem is a hideg jénaiba, bevágás, vízzel spriccelés, és be a hideg sütőbe. 240…

Tovább

KOVÁSZOS MINDENFÉLÉK

Semmiből se hagyjuk ki!

Amikor a kovászt elkezdjük nevelni, gyakran csak annyi a cél, hogy kiváltsuk az élesztőt, természetes, egészségesebb kenyeret süssünk. Aztán a kis háziállatunk átveszi az uralmat, megszállottsággá válik, és lassan mindenbe belopja magát... És hát tényleg, igazából szinte mindenbe „belefér”,…

Tovább
süti beállítások módosítása