Hiánypótló kétszázezredik konyhablog

Süthetjük

Süthetjük

MÉG TÖBB SZENDVICSKENYÉR

Nehéz megunni

2017. április 23. - Lousha

Továbbra is a nemrég mutatott toastkenyerek vannak porondon, ma is ebből sült kettő.

kenyer_4.jpg

Ezúttal semmi nagyobb horderejű katasztrófa nem történt, egyedül annyi nehézség adódott, hogy a teljes kiőrésű búzalisztem doboza teljesen kiürült, a kamrában lévő tartalék pedig képzeletbelinek bizonyult. Rögtönöznöm kellett, így az első, este gyúrt, hűtőben kelesztett kenyeret teljes kiőrlésű tönköllyel készítettem, a második, reggel bedagasztott, "szabadon" kelesztetett pedig teljes kiőrlésű rozzsal; az előbbit ezúttal hármas fonással, az utóbbit pedig csak két szál összetekerésével.

Egyik sem bizonyult kifejezetten rossz ötletnek, finom puhák, ennivalóak és felfuvalkodottak lettek ezek a példányok is.

mugshots.jpg

Szép magasra meg is nőttek, bár a tönkölyös kicsit szakadozott a fonatok találkozásánál, a rozsos pedig egyszerűen nemes eleganciával berepedt. De szerintem bárki egyetértene velem abban, hogy ez felszeletelés után már semmit sem számít:

beles.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://suthetjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr9112448905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása